Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Αχ Μακεδόνα τι μας κάνεις

Το έχουμε εγκαταλείψει το blog μας και μας κατηγορεί τώρα για απαξίωση του θεσμού του bloging στη χώρα μας.Έχουμε να πούμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά λόγω γιορτών είπαμε να το ρίξουμε λίγο έξω και επιφυλασσόμαστε να επιστρέψουμε δυναμικά μετά τις γιορτές.

Μέχρι να μπει λοιπόν το αρνάκι στο πιάτο μας θα το πάμε χαλαρά το πράγμα (αφορμή για τεμπελιά).Αλλά μια που ξεκίνησα να γράψω άλλο ένα ιερό δοκίμιο ας πάω σε ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα από χθες.

Μιλάω για το ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας μαζί με τον πιλότο όταν έπεσε το ελικόπτερό τους.Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν βγήκαν οι δημοσιογράφοι να ανακοινώσουν ότι ο Μακεδόνας είναι καλά (για τον πιλότο χέστηκαν), σαν να ήταν λυπημένοι.

Είχαν κατεβάσει μια μούρη μέχρι το πάτωμα και με σχεδόν δακρυσμένα μάτια ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα για όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους.Τους χάλασε τα σχέδια αυτός ο <αλήτης> ο Μακεδόνας.Δεν μπορούσε τουλάχιστον να είναι αγνοούμενος για κανά μήνα ώστε να καλύψουν τα δελτία τους?

Το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο.Ο Παπανδρέου δεν χτύπησε πολύ με το ποδήλατο και τώρα αυτό.Φταίει ο Πρετεντέρης τώρα αν κάνει κάνα τάμα να έχουμε 200.000 φωτιές το καλοκαίρι για να έχει να ασχολείται?

Όχι Γιαννάκη δεν θα φταις εσύ, το δελτίο να βγαίνει και με όλα τα άλλα ποιος ασχολείται!

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Α.Α.Κ.


Σιωπητήριο επιβλήθηκε στα μέσα ενημέρωσης για την Ε.Α.Α.Κ. . Βραβείο του "χρυσού ψαλιδιού" παίρνει πρώτα το κυριακάτικο Έθνος, που σε δισέλιδο αφιέρωμα στις φοιτητικές εκλογές δεν διαβάζει κανείς ουτε μία φορά τη λέξη Ε.Α.Α.Κ. ! Από κοντά ακολουθεί και Ελευθεροτυπία, που τη Δευτέρα εξαφάνισε χάριν της εκλεκτής Αριστερής Ενότητας κάθε αναφορά στην τέταρτη δύναμη στα πανεπιστήμια.

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΨΟΦΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ


Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Οι πολιτικοί με τα δικά μας μάτια!

























Oi πιο sexy πολιτικοί της Ελλάδας σε καυτές πόζες!!!!
Διαλέξτε όποιον προτιμάτε και δώστε του την ψήφο σας
(Αν θέλετε γράψτε μας ποιος προτιμάτε να είναι ο επόμενος)

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

1 ΚΙΛΟ ΜΠΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΉ ΜΑΣ!


ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΕΒΑΨΕ Η Ε.Α.ΑΚ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΑΝ 'ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ' ΠΟΛΊΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΕΡΓΙΩΝ. ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΜΙΛΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΕΙ, Ε ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΧΟΛΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Α.Κ. ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Κ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


1 ΚΙΛΟ ΜΠΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΉ ΜΑΣ!

Αν το πρόβλημα είναι αισθητικό τότε να βρούμε τίποτα επαγγελματίες γκραφιτάδες. Αλλά δεν είναι αυτό. Το καθεστώς ενοχλείται όταν ταράζεται η ηρεμία του. Ας σκεφτούμε όμως συνάδελφοι, γιατί μια τόσο μικρή κίνηση θορύβησε τόσο πολύ τις μεγάλες πόρτες; Είναι προφανές ότι νιώθουν να απειλούνται γιατί είχαν συνηθίσει να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τους αμφισβητεί κανένας.

----Καποιους δεν τους ενοχλεί επί της ουσίας η μπογιά αλλά η «κίνηση» και το «μήνυμα», είναι το ότι δεν είναι όλοι σκυλάκια της κυβέρνησης, των μεγαλοκαθηγητών και των φοιτητοπατέρων, που μας θέλουν σκυφτούς. υπάκουους και ενσωματωμένους στις επιλογές τους. Και εξηγούμαστε: δεν απολογούμαστε εμείς για ένα κιλό μπογιά, να απολογηθούν τα καθεστωτικά κόμματα και τα τσιράκια τους:

1. για τον αντιασφαλιστικό νόμο.

2. για την ιδιωτικοποίηση και την υποχρηματοδότηση της παιδείας.

3. για το που έχουν φτάσει τους φοιτητικούς συλλόγους στο Ιόνιο πανεπιστήμιο.

4. για τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές στα βαλκάνια.

Θα αντιτείνει κάποιος: δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκφραστείτε; Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Όσοι αντιδρούν όμως για ένα κιλό μπογιά είναι υποκριτές, κρύβουν τη συνενοχή τους σε όσα κάνει η κυβέρνηση.

Τι σου κάνει λοιπόν έναν σύνθημα, ε!!! Απελευθερώνει τους ανθρώπους.

Βγάζει το μέσα τους έξω και προπάντων δείχνει την όχθη που επιλέγει ο καθένας στη ζωή του. Η βεντάλια των επιλογών τους φτάνει από τους ανοιχτούς ρουφιάνους μέχρι τα παιδιά της υπεύθυνης αριστεράς που συμπεριφέρεται ως κατοικίδιο. Πάρτε θέση λοιπόν ανοιχτά, με το άσυλο ή με την αστυνομοκρατία; Στην ιστορία πάντα υπάρχει ένας «ΑρτέμηςΜάτσας», που καλεί τον κόσμο στην υπηρεσία του συστήματος,είτε για'«τριάντα αργύρια», είτε για τριάντα μαθήματα, είτε για μια συστατική επιστολη. Στην ιστορία υπάρχει και η ηττημένη αριστερά που·δεν προτάσσει'τη ρηξη.

Να το πούμε ξεκάθαρα: το ζήτημα είναι πολιτικό. Στη μάχες που έρχονται θα μας βρείτε μπροστά'σας:το διακύβευμα δεν είναι ένα σύνθημα, είναι οι ανάγκες, Kαι τα δΙKαIιωματα της νεoλαίας και των εργαζαμένων. Συνάδελφοι να δούμε πίσω από τις λέξεις, τα προσωπεία πέφτουν, τη συλλογικότητα φοβούνται, και την ανατρεπτική δύναμη που κρύβει μέσα της. Να υπερασπισούμε το άσυλο, τις ιδέες μας και τις ανάγκες μας!



ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!




Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Nέο γκρουπ από τον Daron Malakian



Ο Daron Malakian (των system of a down) μαζί με τον John Dolmayan (drumer των system) ετοιμάζουν νέο γκρουπ με όνομα Scars On Broadway.Σύμφωνα με δηλώσεις του Malakian δεν θα αργήσει πολύ το πρώτο τους CD (όπου με βάση τις δηλώσεις του) θα πάρουν μέρος σπουδαίοι μουσικοί.
Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να έχουμε στα χέρια μας αυτό το νέο CD (αν και μάλλον θα προτιμούσα να υπήρχαν ακόμα οι system).

Υ.Γ Όσο για τις εκλογές πάμε γερά ΕΑΑΚ!!!

Υ.Γ2 Λίγο show από τον Daron

Φοιτητικές εκλογές 2008

Φοιτητικές εκλογές έχουμε στις 9 Απριλίου και όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ είναι στο πόδι.ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ, ΔΙΚΤΥΟ και λοιπές φοιτητικές παρατάξεις αναμετρώνται σαν άλλοι μονομάχοι στην αρένα της κομματικής επιβίωσης.

Κατάλληλα προετοιμασμένη η ΔΑΠ έχει κλείσει ήδη τον Τσαλίκη και την Θώδη για να προσελκύσει τα άμοιρα θύματά της.Επίσης η μεγάλη φοιτητική παράταξη θα μοιράσει και παντόφλες με το λογότυπο τις ΔΑΠ έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι οι απλοί ψηφοφόροι με τους υποψήφιους.Μετά από την διοργάνωση 1237 πάρτυ είναι έτοιμη να εξαργυρώσει την διασκέδαση που πρόσφερε απλόχερα και ανιδιοτελώς στους φοιτητές που δεν είχαν μια γωνιά για να ακουμπήσουν.

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζεται φέτος και στην πασπ που θέλει να κάνει την έκπληξη και να μην περάσει απαρατήρητη για άλλη μια χρονιά.Κάνοντας το κολπο γκρόσο έκλεψε μέσα από τα χέρια της ΔΑΠ την Έλενα Παπαρίζου που καλείται να βοηθήσει τους πάσχοντες από ψευδαισθήσεις σοσιαλισμού, πασπίτες στον αγώνα της ψηφοθηρίας.

Η ΠΚΣ από την άλλη έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Μαχαιρίτσα που όμως λόγω οικονομικής στενότητας θα πει ένα τραγούδι και θα φύγει.Για να ανακόψει την ανοδική πορεία της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ η ΠΚΣ έχει φροντίσει να λειτουργήσει καντίνα μόνο για τους ψηφοφόρους των δύο παρατάξεων ελπίζοντας να πάνε από δηλητηρίαση και αντί για την κάλπη να καταλήξουν στην εντατική.

Την διοργάνωση ποιητικής βραδιάς έχει αναλάβει το ΔΙΚΤΥΟ με σκοπό όσους παρευρεθούν καταλάθος να τους υπνωτίσουν και να τους αναγκάσουν να ψηφίσουν το κόμμα τους.Την τιμητική του θα έχει ο Καρυωτάκης και το ποίημά του Θάνατοι έτσι για να κάνουν και λίγο κέφι οι παρευρισκόμενοι. Οι οπερέτες θα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους μέσα από τα τραντζίστορ των υποψηφίων του κόμματος για να δώσουν μια τελευταία νότα πριν την μάχη της κάλπης.

Τέλος η ΕΑΑΚ που δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί κατάλληλα θα κάνει μια κατάληψη υπό τους ήχους των Activemember για να καλύψει το χαμένο έδαφος.Επίσης είναι πολύ πιθανή η διοργάνωση ρίψης λαχανικών και ζαρζαβατικών στους πασπίτες και τους δαπίτες.

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ '08


ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΗ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

ME THN ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ



  • Oι φοιτητικές εκλογές στις 9 Απρίλη, αποτελούν σημαντική αναμέτρηση σε μία κρίσιμη περίοδο. Μία περίοδος που έρχεται να δείξει πολλά στους φοιτητές τόσο με την κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστήμιο, όσο και με την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην κοινωνία. Στα πανεπιστήμια φαίνεται ότι ένα χρόνο μετά την πραξικοπηματική ψήφιση του νέου νόμου πλαίσιο, η κυβέρνηση της Ν.Δ. στα πλαίσια της συνολικής προώθησης της αντιεκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης, ανοίγει κεντρικά τα ζητήματα του εσωτερικού πρότυπου κανονισμού, των τετραετών επιχειρησιακών προγραμμάτων-ζήτημα χρηματοδότησης , των μεταπτυχιακών και της έρευνας.

  • Τα τέσσερα αυτά νέα νομοσχέδια αποτελούν την πιο κραυγαλέα προσπάθεια υλοποίησης των στρατηγικών στόχων του ελληνικού αστικού συνασπισμού εξουσίας, στο χώρο της εκπαίδευσης, στα πλαίσια πάντα των εντολών της Ε.Ε. και του Κ.Ε.Χ.Α.Ε.(κεντρικός ευρωπαϊκός χώρος ανώτατης εκπαίδευσης). Η αξιολόγηση, οι πιστωτικές μονάδες, η πειθάρχηση του φοιτητικού σώματος, τα νέα κατασταλτικά μέτρα για τις μαχητικές μορφές παρέμβασης του φοιτητικού κινήματος μέσα στις σχολές, καθώς και η επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου, είναι οι προσταγές που εμπεριέχουν τα τέσσερα νέα νομοσχέδια.

  • Ανοικτό είναι επίσης και το μέτωπο της κοινοτικής οδηγίας 36\05 για τα κέντρα ελεύθερων σπουδών (που προβλέπει την εξίσωση των τριετών bachelor με των ελληνικών πανεπιστημιακών πτυχίων), καθώς η κυβέρνηση δέχεται αλλεπάλληλες πιέσεις από την Ε.Ε. για την ενσωμάτωση των εν λόγω διαταγμάτων.

  • Στο μέτωπο της ασφάλισης , λόγω της γενικευμένης διαταραχής που υπάρχει στην κοινωνία και επειδή οι φοιτητές έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την ασφαληστρική μεταρρύθμιση, δείχνουν πως μόνο παθητικοί δέκτες αυτής της κατάστασης δεν είναι.

  • Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει το φοιτητικό κίνημα να ξαναμπαίνει σε κινηματική τροχιά, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο την αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης όσο και το σύνολο των εκπαιδευτικών νόμων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

  • Η επονομαζόμενη γενιά των 700 ευρώ που σήμερα είναι φοιτητές, αμφισβητεί και ψάχνει συνολικούς τρόπους αντίστασης και απεμπλοκής από αυτή την κατάσταση.

  • Με ολοκληρωμένο και συνολικό τρόπο καλείται να αναμετρηθεί και η ΕΑΑΚ με τα ερωτήματα αυτά.

  • Έχοντας σαν προίκα τον πρωτοπόρο ρόλο που έπαιξε στο κίνημα που ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα (2006-2007) , έχει αυξημένα καθήκοντα. Καθήκοντα απεμπλοκής και πολιτικοποίησης κομματιών που πρωτόλεια αμφισβητούν, από τις δυνάμεις που εκφράζουν μέσα στις σχολές τα αστικά κόμματα (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) και αποτελούν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο υποστηρικτές της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

  • Η ΔΑΠ αποτελεί τον εκφραστή της κυβερνητικής πολιτικής μέσα στα πανεπιστήμια, ενώ και η ΠΑΣΠ αν και τυπικά αντιπολιτευόμενη στηρίζει με ουκ ολίγους τρόπους την πολιτική αυτή.(πλήρης στήριξη των πρυτανικών αρχών).

  • Απέναντι στις δυνάμεις της καθεστωτικής Αριστεράς (ΠΚΣ-ΔΙΚΤΥΟ), υπογραμμίζεται η ανικανότητα και ανεπάρκεια της ΠΚΣ να πυροδοτήσει και να εμπνεύσει κινήματα. Από την άλλη, τονίζεται το κενό γράμμα της Αριστεράς, (ΔΙΚΤΥΟ-ΑΡ.ΕΝ.) που δε παίρνει διαζύγιο από το ριζοσπαστικό κυβερνητισμό, από τις εναλλακτικές φαντασιώσεις για την Ε.Ε. καθώς και στην ουσία από ένα καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο.

  • Η Ε.Α.Α.Κ έχει πάνω από όλα ως καθήκον της, να απαντήσει θετικά στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση αυτή σε εκπαίδευση και εργασία.

  • Η απάντηση που δίνει είναι η Ε.Α.Α.Κ είναι η «άλλη Αριστερά». Μία αριστερά που δεν αρκείται στην μνημόνευση των κινημάτων από τις φωτογραφίες του παρελθόντος, αλλά με την πείρα αυτών προσπαθεί να σκιαγραφήσει νέα ακόμη πιο μεγάλα κινήματα. Μία αριστερά που δεν αρκείται σε αυτά που της δίνουν αλλά τα θέλει όλα. Μία αριστερά ανεξάρτητη που δεν βασίζεται σε γραμματείς και φαρισαίους αλλά προτάσσει τον αγώνα στα χέρια των φοιτητών και των εργαζομένων.

Για να δούμε...

Xμμμ.... Πλησιάζει η μέρα.
Οι φοιτητικές εκλογές που τόσο 'αγαπήθηκαν' είναι ξανά κοντά μας.
Καλά εδω που τα λέμε μην το παίζω και τελείως Λουκι Λουκ, έχουν μια ωραία ατμόσφαιρα.. που ο καθένας χαιδευέται.. στην ιδέα του φραπέ και της συζήτησης κάτω από ένα καυτό ήλιο, με μαύρο γυαλί κολλημένο με ''ζιλοτέηπ'' στο μέτωπό του όλο το 24ωρο!
Προσπαθώ τώρα να φανταστώ σε διαφορετικές οθόνες την κάθε παράταξη, τις σκέψεις τους, τις κινήσεις τους !
- Η ΔΑΠ θα ψάχνει να βρει καινούργιο logo για την νέα παραλαβή από στριγκάκια που θα φτάσουν στα γραφεία του κόμματος, και επειδή ζορίστηκαν πολύ από τα φοιτητικά θέματα που απασχολούν τα πανεπιστημια κοιτανε ποιόν DJ θα φέρουν το βράδυ στο κάθε παρακμιακό κολάδικο που θα παρτυ-σουν. Καλά κάνουν~!.. :P Υγεία !

- Η ΠΑΣΠ ετοιμάζεται να απαντήσει στα μπλέ στριγκάκια της ΔΑΠ με μια πρόταση μομφής, αλλά επειδή έχουν ''πάρει'' από τον leader Γιωργάκη την εξυπνάδα και την σβελτάδα , θα το σκεφτούν για κανα χρόνο ακόμα ...οπότε τους βλέπω για του χρόνου . Υγεία..

- Η ΠΚΣ έχει πάρει σβάρνα τα φοιτητικά στέκια, τις καφετέριες και σε περιμένει στην γωνία να σου κεράσει κάνα καφέ μπάς και φιλοτιμηθείς να επαναστατήσεις μαζί τους..Δεν ξέρεις ποτέ.. η επανάσταση μπορεί να αρχίσει και από το φτιάξιμο ενός φραπέ.. Να'στε σε εγρηγορση παιδιά...μας κυνηγάνε! Υγεια μωρεε!

-Τα ΕΑΑΚ μπορώ
να πω πως είναι πιο cool μέχρι τώρα... Bέβαια δεν ξέρω τι γίνεται και σε όλη την Ελλάδα αλλά λέμε τώρα! Όχι εδώ δεν παίζουν πάρτυ σε κολάδικα, εδω παίζει μια σχέση ''αγάπης'' με την ΠΚΣ :p ! Το μικρό αδερφάκι που παραστράτησε και η ΠΣΚ περιμένει (τρομάρα τους) στην γωνία με την βέργα ! Για να δούμε... υπάρχουν καλές προθέσεις, θα πέσουν όμως και αυτά στην παγίδα της ψευτο-επανάστασης και της άοσμης καταγγελίας?


-Το ΔΙΚΤΥΟ...χμ! Έχουν πάρει τα πάνω τους και αυτοί με τις εξελίξεις..ή νομίζουν τουλάχιστον. Καλές προθέσεις τα παιδιά αλλά για να δούμε.. θα στηριχτούν στα έτοιμα της επικαιρότητας? Θα στήσουν κάτι που να εκφράζει πολύ ανένταχτο κόσμο έως τώρα? Θα πέσουν στην παγίδα της καταγγελίας και θα προσπαθούν να πείσουν πως είναι οι leaders της Αριστεράς? Ξέρεις είναι και ΠΚΣ, ΕΑΑΚ στην μέση... Σε κάποια μπορούν να κάνουν και ''λίγο παρεά'' με τους άλλους δυο και να πάρουν και να δώσουν ''καλά'' . Τωρα αν τους βγεί μιζέρια στα λόγια η οποία αποτελεί χαρακτυηριστικό κατ'εμέ και των άλλων 2... τότε απλά μαλακία..
Δεν πειράζει Υγεία και Rock on !

Και για να μην ξενερώσετε με την κακή πλευρά των φοιτητικών εκλογών, ακούστε και αυτό!
Καλή Άνοιξη παιδιά !
Rock on!


Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Ντόπινγκ; ...εγώ δεν ξέρω τίποτα!


...και ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική!Όλοι οι Ελληνες έμειναν άφωνοι γιατί έμαθαν κατι νέο, οι επαγγελματίες αθλητές ντοπάρονται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι κάνουν σαν να μην γνωρίζαν τίποτα. Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλα (σχέδον) τα μετάλλια τον κορυφαίων αθλητών "μυρίζουν" ντόπα. Το ολυμπιακό πνεύμα έχει εγκαταλήψει εδω και πολλά χρόνια τον μάταιο τούτο κόσμο.Είναι ντροπή να βλέπουμε κάποιους (δημοσιογράφοι,πολητικοί κ.α) να δηλώνουν έκπληκτοι από αυτά που ακούν. Ποιόν κοροΐδεύουν; για τόσο μαλάκες μας έχουν;
Οι επαγγελματίες αθλητές πλέον κάνουν οτι και όλοι οι άλλοι επαγγελματίες (δικηγόροι γιατροί δημοσιογράφοι κ.α), δηλαδή κανουν τα πάντα για να πετύχουν τον σκοπό τους. Με λίγα λόγια ο αθλητισμός δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που μας μάθαιναν παλιά στο σχολείο. Τώρα πια μονος τους σκοπός είναι το χρήμα και τίποτα άλλο.
Το μόνο που ξέρω είναι οτι ολα αυτά πια μου προκαλούν αηδία!!!

Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Η λύση είναι μία σύνορα με Κολομβία





















Βάλαμε τελικά το βέτο στα Σκόπια και δεν μπαίνουν στο ΝΑΤΟ έτσι για να δουν τι καλοί γείτονες είμαστε.Χάρη τους κάναμε, δεν βλέπουν τι περνάμε εμείς από τη νατοική συμμαχία!Τόσα χρόνια όλα τα προβλήματα τα έχουμε από τους λεγόμενους συμμάχους ενώ με τους <<εχθρούς>> μια χαρά τα βρίσκουμε.

Χαρά ο Καραμανλής χαρά και η Μπακογιάννη τέτοια διαφήμιση στη ΝΔ ούτε όταν πήραμε το EYRO δεν έγινε.Όλοι έδωσαν συνέντευξη όλους τους είδαμε να περιφέρονται στα κανάλια μόνο οι ποδοσφαιριστές ήταν άφαντοι.Έτσι και τώρα δηλαδή αντί τα φώτα να πέσουν πάνω στο λαό πήγαν και έπεσαν τα άτιμα σε κάθε άσχετο.

Όχι αναγνωρίζω και το έργο του Καραμανλή δεν μπορώ να πω.Όλο το μπουφέ στο συμβούλιο του ΝΑΤΟ έφαγε ο άνθρωπος για να μην πάει χαμένος και στενοχωρηθεί ο Μπους που μετά από την κατρακύλα που έχει πάρει το δολάριο μετράει και το λεπτό.

Η μεγάλη θυσία όμως έγινε από την Μπακογιάννη.Λίγο το έχετε από εκεί που ήταν έτοιμη να πει ευχαριστώ στους Αμερικάνους για τη βοήθεια στο Σκοπιανό να τους πάει και κόντρα στο τέλος.Ηρωίδα η Ντόρα σωστή Μπουμπουλίνα, μόνο η παραδοσιακή φορεσιά της λείπει και ένα τουφέκι στο χέρι.

Οι Σκοπιανοί από την άλλη το πήραν κατάκαρδα και μας κατηγορούν ότι έχουμε απωθημένα.Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή.Εμείς φταίμε έπρεπε να συμφωνήσουμε να μπούνε και να κάνουν τόσους εχθρούς να δούνε τι πάει να πει ΝΑΤΟ.

Τα Σκόπια μπορεί να μη πήραν την πολυπόθητη για αυτούς πρόσκληση δεν έγινε το ίδιο με την Κροατία και τη Αλβανία όμως.Καταλαβαίνεται δηλαδή με Αλβανία και Τουρκία στο ΝΑΤΟ τίποτα δεν μας σώζει πλέον, ούτε τα σύνορα με την Σερβία.

Η λύση είναι μία λοιπόν σύνορα με Κολομβία για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.Μάλιστα προτείνω επειδή είναι κουραστικό να παίρνουμε τόσες χώρες να μετακομίσουμε ομαδικός στο Περού και να έρθουν αυτοί εδώ.Θα χαρούν αυτοί θα πουν ωραία ξεφύγαμε από την Αμερική αλλά που να ξέρουν ότι εδώ υπάρχει πιο πολύ Αμερική από ότι εκεί.Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο όμως ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

21 ΤΥΠΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ !!!

1. Ο Θετικός Οργασμός:
"Ναι... Ναι... Ναι..."

2. Ο Αρνητικός Οργασμός:
"Όχι... Όχι... Όχι..."

3. Ο Χριστιανικός Οργασμός:
"Παναγιά μου! Παναγιά μου! Παναγιά μου!"

4. Ο Οθωμανικός Οργασμός:
"Αμάν... Αμάν... Αμάν..."

5. Ο Οθωμανικός και Χριστιανικός μαζί:
"Αμάν Παναγιά μ'... Αμάν Παναγιά μ'... Αμάν Παναγιά μ'..."

6. Ο Χρονικός Οργασμός:
"Τώρα... Τώρα... Τώρα..."

7. Ο Επίπονος Οργασμός:
"Ωχ! Ωχ! Ωχ!"

8. Ο Γεωγραφικός Οργασμός:
"Εκεί... Εκεί... Εκεί..."

9. Ο Τροπικός Οργασμός Νο1:
"Πιο δυνατά... Πιο δυνατά... "

10. Ο Τροπικός Οργασμός Νο2:
"Πιο γρήγορα / αργά... Πιο γρήγορα / αργά... Πιο γρήγορα / αργά..."

11. Ο Μουγκός Οργασμός:
"....."

12. Ο Βουκολικός Οργασμός:
"Αχ Μήτσουμ! Αχ,Μήτσουμ! Αχ Μήτσουμ!"

13. Ο Indoor Οργασμός:
"Πιο μέσα! Πιο μέσα! Πιο μέσα!"

14. Ο Οργασμός της Αγελάδας:
"Μμμμ... μμμμ... μμμμ"

15. Ο Πρακτικός Οργασμός:
"Τι σου κάνω; Τι σου κάνω;"

16. Ο Οργασμός της Ασθενούς:
"Παρ' τα μωρή άρρωστη!!!"

17. Ο Αποτελειωτικός Οργασμός:
"Τελειώνωωωωωωω!!!"

18. Ο Οργασμός του Θεού:
"Oh God! Oh God!"

19. Ο Καταχρηστικός Οργασμός:
"Κι άλλο!!! Κι άλλο!!!"

20. Ο Ασύγκριτος Οργασμός:
"Ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο. Πάμε κι άλλο;"

21. O Δολοφονικός Οργασμός:
"Έτσι και τελειώσεις μέσα, σε σκότωσα"

ΑΠΟ PAPARAZZI (CONTRA)