Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Έφυγε ο Πάνος Τζαβέλας


















Έφυγε σήμερα σε ηλικία 84 χρόνων ο τραγουδιστής των αντάρτικων τραγουδιών Πάνος Τζαβέλας από μακρόχρονη ασθένεια.Τα αντάρτικα τραγούδια του Πάνου Τζαβέλα γνώρισαν μεγάλη απήχηση κατά τη μεταπολίτευση ενώ από τα 15 του χρόνια συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και έπειτα στο Δημοκρατικό Στρατό.

Μία από τις τελευταίες του συναυλίες είχε γίνει το 2003 στην οποία παρευρέθηκαν για να τον τιμήσουν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Σοφία Βόσσου, Ελισάβετ Καρατζόλη, «Active Member», «Magic de Spell».

Ανάμεσα στα τραγούδια που είχαν μεγάλη απήχηση ήταν και ο Κυρ Παντελής, Της Νιότης, Αχ Πατρίδα μας Γλυκιά, Ο Φρούραρχος της Καστοριάς...

H κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (30/01) στις 14:00 στο Νεκροταφείο Σχιστού.

ΑΝΤΙΟ



Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Joe Satriani in Studio

Απλή απόλαυση !





Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Rockstar (The Movie) - 2001

The Story of a Wanna Be, Who Got to Be..
'Dream big , Live the life'





Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Κλείνει το Γκουαντανάμο















Την Πέμπτη ο Μπάρακ Ομπάμα πρόκειται να υπογράψει το διάταγμα που ορίζει το κλείσιμο των φυλακών στο Γκουαντανάμο εντός ενός έτους.Μέρος το οποίο ήταν ο ορισμός καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κρατούμενους που δεν αντιμετώπιζαν συγκεκριμένες κατηγορίες ούτε το πότε και αν θα δικαστούν ποτέ και που οι περισσότεροι είχαν συληφθεί στα πλαίσια του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, χωρίς όμως να θεωρούνται αιχμάλωτοι πολέμου.

Το Γκουαντανάμο πριν λίγες ημέρες έκλεισε 7 χρόνια από τότε που οι πρώτοι ύποπτοι για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα μπήκαν στις φυλακές.Τα βασανιστήρια και οι άθλιες συνθήκες κράτησης στο Γκουαντάναμο ήταν λίγο πολύ γνωστά κάτι που το έκανε να βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο ανθωπιστικών οργανώσεων.

O Bush θεωρούσε τις φυλακές του Γκουαντάναμο ως βασικό όπλο κατά τις τρομοκρατίας.Ο Μπάρακ Ομπάμα είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα κλείσει το Γκουαντάναμο και φαίνεται από τις πρώτες μέρες του ως πρόεδρος το πραγματοποιεί.Επίσης έδωσε εντολές για απομάκρυνση μέσα σε 18 μήνες των Αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ.





Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Τρία χρόνια φυλάκιση για τον ομογενή Χάρη Νικολαΐδη

Καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο στην Ταϊλάνδη σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για προσβολή του πρίγκιπα διαδόχου ο Ελληνοαυστραλός δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκπαιδευτικός Χάρης Νικολαΐδης .

Όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο, η ποινή του μειώθηκε από τα έξι στα τρία χρόνια που είναι η μικρότερη που μπορεί να επιβληθεί για το συγκεκριμένο αδίκημα, λόγω της ομολογίας του Νικολαΐδη. Ο Χάρης Νικολαΐδης επισκεπτόταν τακτικά την Ταϊλάνδη και δίδασκε αγγλικά σ' ένα πανεπιστήμιο της Τσιάνγκ Μάι, ενώ έγραφε άρθρα για τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ ενώ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για την Αυστραλία χωρίς να γνωρίζει ότι το Μάρτιο είχε εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του, λόγω του μυθιστορήματος του "Verisimilitude" (αληθοφάνεια). Στο μυθιστόρημα αυτό, (το οποίο εκδόθηκε σε λιγα αντίτυπα και πούλησε τελικά μόνο 7!) ο Χάρης είχε γράψει μία παράγραφο την οποία το δικαστήριο της Ταϊλάνδης έκρινε ότι προσβάλει τη βασιλική οικογένεια της χώρας. Αδίκημα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 χρόνων σύμφωνα με το δίκαιο της χώρας.

Οι συνθήκες κράτησης του Νικολαΐδη είναι τουλάχιστον άθλιες. Είναι έγκλειστος σε μπουντρούμι με άλλους 57 κρατούμενους από τους οποίους πολλοί είναι άρρωστοι και μάλιστα ένας εξ΄αυτών είχε πεθάνει αβοήθητος μέσα στο κελί.
Παρά την κινητοποίηση ομογενειακών οργανώσεων ο Χάρης Νικολαΐδης παραμένει έγκλειστος για ένα «αδίκημα» το οποίο σε άλλα κράτη ούτε ως αστικό αδίκημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Τα μέλη του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού Ωκεανίας κατά την πραγματοποίηση της περιφερειακής τους συνέλευση στο Σίδνεϊ, ζήτησαν την άμεση αποφυλάκιση του ομογενή Χάρη Νικολαΐδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την βαριά ποινή που επισύρει το αδίκημα της εξύβρισης του βασιλιά στην Ταϊλάνδη, υπάρχει προηγούμενο περιστατικό κατά το οποίο ένοχος για το ίδιο αδίκημα αθωώθηκε και βγήκε από τη φυλακή ένα μήνα μετά την κατηγορία αφού ζήτησε συγγνώμη.
Η συγγνώμη του Νικολαΐδη δεν έφερε το ίδιο θετικό αποτέλεσμα παρά μόνο την μείωση της ποινής του. Ο δικηγόρος του Νικολαΐδη κάνει λόγω για πολιτικά παιχνίδια.

πηγή: http://www.provoles.de/





Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Περικλής Παναγόπουλος: ευχαριστώ τους δημοσιογράφους














































  • Στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί στους δημοσιογράφους ο Παναγόπουλος ήταν τόσο καταβεβλημένος και σοκαρισμένος από την περιπέτειά του που έφτασε στο σημείο να ευχαριστήσει την αστυνομία, τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς για την συμπαράσταση και την καλή δουλειά τους-ανέκδοτα από τα λίγα.
  • Με το που άκουσε τη δήλωσή του Παναγόπουλου ότι όλη την ημέρα έβλεπε Μέγκα, καθώς αυτό το κανάλι του είχαν βάλει οι απαγωγείς του να βλέπει, ο πρόεδρος του Ant1 Μίνωας Κυριακού μην αντέχοντας την ξεφτίλα βούτηξε στο κενό.



Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Δημήτρης Παπαιωάννου - Μήδεια (2)






Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Δημήτρης Παπαϊωάννου


Σκηνικά: Νίκος Αλεξίου
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Σχεδιασμός και Σύνθεση Ήχων: Coti K.
Μουσική: Κολλάζ από όπερες του Vincenzo Bellini
Art Direction – Κοστούμια: Θάνος Παπαστεργίου – Δημήτρης Παπαϊωάννου
Γλυπτική: Νεκτάριος Διονυσάτος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Τίνα Παπανικολάου
Μακιγιάζ: Ιωάννα Τσελέντα

Βοηθοί Χορογράφου: Νίκος Δραγώνας, Νίκος Καλογεράκης
Βοηθός Φωτιστή: Θοδωρής Μιχόπουλος
Βοηθός Ενδυματολόγου: Βασιλεία Ροζάνα
Εκτέλεση Μακιγιάζ: Εβελίνα Ζαγάρη
Hair Styling: Αλέξανδρος Μπαλαμπάνης
Τεχνικός Διευθυντής: Κώστας Κεφάλας
Τεχνικοί Σκηνής: Μαχμούτ Μπαμερνί, Γεώργιος Μπαμπανάρας, Δρόσος Σκώτης
Προγραμματισμός – Εκτέλεση Φωτισμών:
Τάσος Γλυκός
Ηχολήπτες:
Αλέξανδρος Διάκος, Νικόλας Καζάζης

Ερμηνευτές:

Μήδεια: Ευαγγελία Ράντου
Ιάσων: Γιάννης Νικολαΐδης
Σκύλος: Άρης Σερβετάλης
Γλαύκη: Κατερίνα Λιόντου
Ήλιος: Φοίβος Παπαδόπουλος

Αργοναύτες: Νίκος Δραγώνας, Μιχάλης Ελπιδοφόρου, Νίκος Καλογεράκης, Τάσος Καραχάλιος, Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, Φοίβος-Θωμάς Κυριάκου, Αγνή Παπαδέλη-Ρωσσέτου, Βαγγέλης Τελώνης, Συμεών Τσακίρης, Altin Huta

Που και πότε

* Φεστιβάλ Αθηνών – 1-5 Ιουνίου 2008

* Φεστιβάλ «Meet in Beijing», National Centre for the Performing Arts, Πεκίνο – 1 και 2 Αυγούστου 2008

* Θέατρο Παλλάς – Από 1 Οκτωβρίου 2008


Ένα αντιο στον G.Bush

Mετά από 10 χρόνια και μετά από χιλιάδες φόνους σε όλες τις γωνιές του κόσμου επιτέλους φεύγει (όχι φυσικά ότι έχουμε αυταπάτες ότι ο Obama θα είναι καλύτερος) από τη θέση του ''πλανητάρχη'' και έτσι εμείς του αφιερώνουμε το παρακάτω τραγουδάκι με την ελπίδα ότι δεν θα τον ξαναδούμε με τα μάτια μας.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Ισραηλινοί κάνουν πικ-νικ σε λόφο για να βλέπουν τους βομβαρδισμούς...

Οι Ισραηλινοί, βλέποντας ότι έχει και καλό καιρό, πήραν τις οικογένειές τους μαζί με όλα τα παιδιά τους και πήγαν σε ένα λόφο κοντά στην πόλη Σντερότ. Από εκεί, υπάρχει πανοραμική θέα της Γάζας, που απέχει λίγα χιλιόμετρα. Συμφώνα με την εφημερίδα «Times» του Λονδίνου, «οι Ισραηλινοί παρακολουθούν τις κινήσεις των ελικοπτέρων Apache και κάνουν προβλέψεις για το σημείο που θα βομβαρδίζουν. Και όταν αρχίσουν να ρίχνουν πυραύλους και πετυχαίνουν τους στόχους τους, τότε ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και φωνάζουν συνθήματα υπέρ των ενόπλων δυνάμεων». Βέβαια, με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις κάμερες καταγράφουν και τους βομβαρδισμούς, για να δείχνουν και στους υπόλοιπους αυτά που είδαν σε αυτόν το λόφο της ντροπής.







Χρόνια πολλά Μητσοτάκη




















Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι η Τρίτη και 13 είναι γρουσούζικη μέρα. Η σημερινή όχι μόνο δεν είναι η πιο γρουσούζικη μέρα αλλά αντίθετα είναι και η πιο τυχερή.Και για να εξηγηθώ όλο το χρόνο ο Μητσοτάκης μοιράζει ευχές, με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά (σεισμοί, τσουνάμια, πυρκαγιές...), ενώ την Τρίτη και 13 δέχεται ευχές ( χρόνια πολλά, να τα χιλιάσεις και άλλα τέτοια) με τα αποτελέσματα να είναι επίσης γνωστά (ο Μητσοτάκης ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς την δόξα τραβά).

Άρα η σημερινή είναι η πιο τυχερή μέρα στον κόσμο.Παίξτε κίνο, στοίχημα, ρουλέτα, φρουτάκια σήμερα υπάρχει μία πιθανότητα να κερδίσετε.Βγήτε έξω άφοβα, διασκεδάστε το, τρέξτε με το αυτοκίνητο όσο θέλετε, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να ζήσετε.Σήμερα δεν κινδυνεύετε να σας χτυπήσει κεραυνός, να πέσει αεροπλάνο πάνω στο σπίτι σας ή να πνιγείτε από το σάλιο σας.

Μητσοτάκη χρόνια πολλά και του χρόνου!!


Για την φουκαριάρα τη μάνα μου



















-Τι έγινε ρε συ Κωστάκη σας τελείωσε το φυσικό αέριο?
-Ναι ρε Βλαντιμίρ, κάνε κάτι, όχι για μένα... για την φουκαριάρα τη μάνα μου!



Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Μέσω Ελλάδας θα μεταφερθούν αμερικανικά πολεμοφόδια στο Ισραήλ

Από το ελληνικό λιμάνι του Αστακού πρόκειται να ξεκινήσουν δύο φορτία με όπλα και πυρομαχικά με κατεύθυνση το λιμάνι του Άσντοντ στο Ισραήλ στα μέσα ή τα τέλη Ιανουαρίου. Τη μεταφορά των φορτίων έχει αναλάβει η Διοίκηση Θαλασσίων Μεταφορών των ΗΠΑ, η οποία έχει ναυλώσει εμπορικα πλοία για να τη φέρουν εις πέρας.

Τα πλοία θα μεταφέρουν 325 κοντέινερ με 3.000 τόνους στρατιωτικού υλικού, το οποίο παραμένει άγνωστο. «Λόγους ασφαλείας» επικαλέστηκε εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου για τη μη διευκρίνηση του φορτίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά από την ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ. Ο διαγωνισμός για τη ναύλωση των πλοίων δημοσιεύθηκε στο Ρόιετρς στις 31 Δεκεμβρίου 2008 και έληξε στις 5 Ιανουαρίου 2009.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, ο στρατιωτικός εξοπλισμός δεν σχετίζεται με τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα. Τα όπλα, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, κατευθύνονται σε αμερικανικές αποθήκες όπου φυλάσσεται εξοπλισμός για επιχειρήσεις του αμερικανικού στρατού στη Μέση Ανατολή.

Αστακός: ένα λιμάνι με «ιδιαιτερότητες»

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλοία της Διοίκησης Θαλασσίων Μεταφορών του Πενταγώνου φτάνουν στο λιμάνι του Αστακού.

Τον Αύγουστο του 2008, κάτοικοι του Δήμου Αστακού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το λιμάνι της πόλης. Διαμαρτύρονταν για την παρουσία αμερικανικού εμπορικού πλοίου που μετέφερε στρατιωτικό υλικό. Ήταν ένα ακόμη φορτίο του αμερικανικού Πενταγώνου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού ΓΕΕΘΑ που δημοσιεύτηκαν σε ελληνικές εφημερίδες, το αμερικανικό πλοίο είχε σταθμεύσει για λόγους ανάπαυσης του πληρώματος. Το εργατικό κέντρο Αγρινίου και οι Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπάκτου παρουσίασαν τότε κοινό κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων σημείωναν ότι εδώ και μέρες έχει αγκυροβολήσει έξω από το λιμάνι του Αστακού, ενώ λιμενικοί και ασφαλίτες "χτενίζουν" την περιοχή με πρόσχημα την ασφάλεια του πληρώματος.

Να θυμίσουμε ότι το λιμάνι του Αστακού είναι το μοναδικό ιδιόκτητο λιμάνι στην Ελλάδα. Αρκετοί ξένοι και Έλληνες πλοιοκτήτες το προτιμούν τους τελευταίους μήνες γιατί λειτουργεί ακόμη και όταν τα άλλα λιμάνια είναι κλειστά λόγω απεργιών ή άλλων κινητοποιήσεων. Και όπως φαίνεται το προτιμά και το αμερικανικό Πεντάγωνο.


από Ομάδα TVXS
http://www.tvxs.gr

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Γενοκτονία στην Γάζα!!!


Τραγικές εικόνες προβάλλονται κα8ημερινά απο την λωρίδα της Γάζας με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες και μεταξύ αυτών πάρα πολλά μικρά παιδία, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές οι νεκροί είναι πάνω από 800 αλλά απο τους Παλαιστίνιους εκφράζονται φόβοι οτι στην πραγματικότητα ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος!!
Ολα δίχνουν ότι οι παλαιστίνιοι έχουν απόλυτο δίκιο να μιλάνε για γενοκτονία αφού οι επιθέσεις από την πλευρά των Ισραηλινών έχουν στόχο σε πολλές περιπτώσεις απλούς πολίτες και όλα αυτά φυσικά με τις ευλογίες της "μαμάς" Αμερικής αλλά και της Ε.Ε

Το μονο που μπορούμε εμείς να πούμε είναι μέσα απο την καρδία μας ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Ασκληπιού 14: Η αστυνομία σε πλήρη δράση...



Μαρτυρία από τα γεγονότα στην οδό Ασκληπιού 14. Παρακολουθήστε πλάνα από τον αποκλεισμό και συλλήψεις διαδηλωτών στο συγκεκριμένο σημείο. Αστυνομικοί χτυπούν και ρίχνουν στο έδαφος μία ηλικιωμένη γυναίκα, που στεκόταν ανάμεσα σε ΜΑΤ και διαδηλωτές για να προστατεύσει τους τελευταίους.
Περίπου στις 4 το μεσημέρι μια ομάδα παιδιών βρέθηκε στην οδό Ασκληπιού 14, κυνηγημένοι από την Αστυνομία. Μπήκαν αρχικά σε ένα κατάστημα με ψιλικά στο ισόγειο της οικοδομής και στη συνέχει στην είσοδο της πολυκατοικίας που υπάρχει στο ίδιο κτίριο. Σε πολύ λίγα λεπτά αποκλείστηκαν εκεί από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ στην αρχή έγινε προσπάθεια να αποκλειστεί η πρόσβαση στο σημείο στους δημοσιογράφους.
Αργότερα έγινε γνωστό πως μεταξύ των 70 - 80 ατόμων που ήταν στην πολυκατοικία υπήρχαν τουλάχιστον δύο τραυματίες και ζητήθηκε βοήθεια από την Κεντρική Κλινική Αθηνών η οποία βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων. Ακόμα και οι γιατροί προσέγγισαν με δυσκολία το σημείο για να παράσχουν βοήθεια στους τραυματίες ενώ ακόμα και όταν βγήκαν μεταφέροντας μια κοπέλα τραυματία δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ.

Όπως φάνηκε τα ΜΑΤ είχαν σαφείς εντολές να κάνουν συλλήψεις στο συγκεκριμένο σημείο. Επικράτησε ένταση και άρχισαν να τραβάνε κόσμο στο σωρό μέχρι και μια ηλικιωμένη γυναίκα που έτυχε να βρίσκεται εκεί, την οποία και τελικά συνέλαβαν. Επίσης συνελήφθησαν στο συγκεκριμένο σημείο δικηγόροι της Ομάδας νομικής προστασίας αλλά και άλλοι δικηγόροι από τα γύρω γραφεία που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να εμποδίσουν τις συλλήψεις των παιδιών.

Πολύ χαρακτηριστική είναι η στάση του ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου, ο οποίος συνεχώς καλούσε τα ΜΑΤ να συλλάβουν τον ίδιο και να αφήσουν να φύγουν τα παιδιά που είχαν βρει καταφύγιο στο μαγαζί του.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν χτυπήθηκαν δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν εντωμεταξύ φτάσει στο σημείο και κάλυπταν όσα διαδραματίζονταν εκεί. Χτυπήθηκε αρκετά ένας φωτογράφος των ΝΕΩΝ, ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών.

Από τους παρευρισκόμενους γίνονταν συνεχείς εκκλήσεις για την μετάβαση εισαγγελέα στο σημείο για να ελέγξει τις αυθαιρεσίες που διέπρατταν οι αστυνομικοί. Αντί του εισαγγελέα ήρθε ακριβώς έξω από την πολυκατοικία μια κλούβα των ΜΑΤ, στην οποία φορτώθηκαν τουλάχιστον 15-20 άτομα, εκ των οποίων πολλοί δικηγόροι αλλά και κόσμος που είχε σχηματίσει αλυσίδες έξω από την πολυκατοικία. Μεταξύ αυτών μεταφέρθηκε στην κλούβα και η ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις πριν είχε χτυπηθεί και είχε προς στιγμή χάσει τις αισθήσεις της.

Μετά τις συλλήψεις δόθηκε εντολή για αποχώρηση των ΜΑΤ από το συγκεκριμένο σημείο. Πολλά χημικά και γενικώς προκλητική συμπεριφορά της αστυνομίας εις βάρος των πάντων.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Συμπαράσταση στην Παλαιστίνη από Κανουτέ














Την συμπαράστασή του στην Παλαιστίνη έδειξε ο Φρέντι Κανουτέ μετά το γκόλ που σημείωσε απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης με την επίτευξη του γκολ σήκωσε τη φανέλα που έγραφε στα Αγγλικά και τα Αραβικά Παλαιστίνη.Τώρα ο Κανουτέ κινδυνεύει με τιμωρία καθώς είναι γνωστό ότι απαγορεύεται η ανάμιξη του ποδοσφαίρου με την πολιτική.

Το βίντεο του πανηγυρισμού





Απαγόρευση του καπνίσματος στη Βουλή



















Μια ακραία απόφαση προανήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας απαγορεύοντας το κάπνισμα στους χώρους του κοινοβουλίου, εκτός του εντευκτηρίου και του καφενείου.

  • Οι φανατικοί καπνιστές-βουλευτές είναι εξαγριωμένοι με αυτήν την πρωτοφανή απόφαση και είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν μια σειρά από κινητοποιήσεις για να άρουν αυτήν την αντισυνταγματική απόφαση που τους στερεί τη μοναδική απόλαυση που έχουν στην δύσκολη και επίπονη εργασία τους.

  • Μάλιστα υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι 5 βουλευτές έχουν συνάψει τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "Λευτεριά στους καπνιστές".Πρώτος στόχος της οργάνωσης φέρεται να είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Σιούφας τον οποίο θα περικυκλώσουν και θα του φυσάνε καπνό στη μάπα μέχρι να γίνει ενεργός καπνιστής.

  • Οι πιο μετριοπαθείς θα αρκεστούν σε συλλαλητήρια διαμαρτυρίας σε πρώτο χρόνο και αν δεν καταφέρουν τίποτα θα χρησιμοποιήσουν το μεγάλο τους όπλο: θα φέρουν την Εύη Θώδη να τραγουδήσει μέσα στη Βουλή από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν τίποτα θα τις πουν να κάνει στριπτίζ πάνω στη έδρα.
*Η απαγόρευση του καπνίσματος στην Βουλή τίθεται σε ισχύ 5 μήνες νωρίτερα από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου


Οι μπάτσοι βγήκαν και βαράνε όποιον να'ναι με τις ευχές του αρχιφασίστα Μαρκογιαννάκη
















Βαρούσαν όποιον έβρισκαν σήμερα στο Πανευκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα οι μπάτσοι με τις ευλογίες βεβαίως βεβαίως του αρχιφασίστα και γνωστού μούτρου του παραδικαστικού κυκλώματος Χρήστο Μαρκογιαννάκη.Μάλιστα οι μπάτσοι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν και τραυματισμένο που μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο (είχε μπει μετά από χτύπημα μπάτσων).Συγκεκριμένα ο νεαρός κατευθυνόταν στο σπίτι του και στη Σκουφά έφαγε γκλοπιά από πίσω από μπάτσο-δολοφόνο.

Με αυτά και μ'αυτά για άλλη μια φορά το συλλαλητήριο περνά σε δεύτερη μοίρα και στο προσκήνιο μπαίνουν τα επεισόδια κάτι που τα βλέπει ο Πρετεντέρης και τρίβει τα χέρια του.Έχει να πει τώρα για το άσυλο και για το φοιτητικό κίνημο τα πάνδεινα, όπως και τόσοι άλλοι δημοσιοκάφροι.




Ο Στρατός μπαίνει στο χορό της καταστολής των διαδηλώσεων σύφμωνα με τον Αλαβάνο



















Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο Αλαβάνος στην Βουλή οι υπηρεσίες του Γεν. Επιτελείου Στρατού προκηρύσσουν ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου, γκλομπς, χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και χειροβομβίδες ουσιών ελέγχου πλήθους.

Αν αληθεύει το συγκεκριμένο έγγραφο τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει και η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει κάθε έλεγχο επεκτείνοντας όλο και περισσότερο τα μέτρα καταστολής, εναντίον κάθε κινήματος.Δεν μπορεί να ελέγξει πολιτικά τις χιλιάδες φωνές διαμαρτυρίας απέναντι στην αστυνομική βία,την φθίνουσα οικονομία, την ανύπαρκτη Παιδεία και προβαίνει σε καταστολές και προβοκάτσιες.

Διαδηλώσεις κατά της δολοφονίας του Oscar Grant



















Ο 22χρονος Oscar Grant(φώτο) δολοφονήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από αστυνομικό σε σιδηροδρομικό σταθμό και ενώ βρισκόταν κάτω με τα χέρια στο στομάχι.Ευτυχώς κάποιος που βρισκόταν μέσα στο τρένο τράβηξε τη σκηνή του πυροβολισμού με το κινητό του τηλέφωνο αλλιώς τώρα θα το είχαν καλύψει.

Το βίντεο του πυροβολισμού



Το βράδυ της Τετάρτης στο Οκλαντ ξέσπασαν βίαια επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και τους αστυνομικούς με αφορμή την δολοφονία του νεαρού Oscar, με αποτέλεσμα η στυνομία να συλλάβει 120 διαδηλωτές, για βιαιοπραγία βανδαλισμούς και οπλοκατοχή (όπως λενε οι μπάτσοι,κανείς δεν ξέρει).


















Οι μπάτσοι τελικά σε όλες τις χώρες είναι ίδιοι

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ανασχηματισμός η μ****ια στο μεγαλείο της


Δεν έχει πλέον όριο η ηλιθιότητα αυτών που μας κυβερνάν μας δουλεύουν κανονικά αφού στις θέσεις τους παραμένουν οι:Μπακογιάννη, Παυλόπουλος(παρά τα όσα έγιναν), Μεϊμαράκης, Πετραλιά, Σουφλιάς, Αβραμόπουλος κ.α και αποχώρισαν Γ.Αλογοσκούφης , Χρ.Φώλιας, αλλά και ο κ. Ευρ.Στυλιανίδης (υποβιβάστηκε στο υπουργείο Μεταφορών) που ουσιαστικά εκτελούσαν τις εντολές του Κ.Καραμανλή και την πολιτική της ΝΔ.Λοιπόν, ποιός ανασχηματισμός;Ποιόν δουλέυουν; για πόσο μαλάκες μας περνάνε;
Υ.ΓΟ τίτλος 8α μπορούσε να είναι "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος στην μπουρδελοεκπομπή















Κρίμα και συμπαθούσα τους δύο ηθοποιούς και όταν έμαθα ότι θα δώσουν συνέντευξη στον γελοίο είπα ήμαρτον.Τι να κάνουν και αυτοί συνεργάζονται με το κανάλι και αναγκάστηκαν να πάνε στον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Και μόνο που θα βλέπεις τον "ρίχνω μπουκάλια στους διαιτητές από τη θύρα των επισήμων" με αυτό το ηλίθιο ύφος θα θες να σπάσεις την τηλεόραση οπότε δεν αξίζει να δούμε την συγκεκριμένη εκπομπή όπως και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα συμμετέχει ή παρουσιάζει αυτή η λουλού ο Πρετεντέρης.

Χαιρετισμό στην ελληνική νεολαία απηύθυνε ο υποδιοικητής Μάρκος

Με αναφορά στους νέους που κατέβηκαν στο δρόμο μετά το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου ξεκίνησε την παρέμβασή του ο υποδιοικητής Μάρκος στο Πρώτο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Δίκαιης Οργής, που διεξάγεται στο Μεξικό.

Μιλώντας στα Eλληνικά, ο υποδιοικητής Μάρκος ανέφερε τα εξής:
«Συντρόφισσα, σύντροφε. Εξεγερμένη Ελλάδα. Εμείς, οι πιο μικροί, από αυτή τη γωνιά του κόσμου, σε χαιρετάμε. Δέξου το σεβασμό μας και το θαυμασμό μας γι’ αυτό που σκέφτεσαι και κάνεις. Από μακριά μαθαίνουμε από εσένα. Ευχαριστούμε».

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Άρτια εξοπλισμένοι Ισραηλινοί στην Λωρίδα της Γάζας

















Όσο κοστίζει ο εξοπλισμός ενός και μόνο Ισραηλινού στρατιώτη κοστίζουν όλες οι ρουκέτες που έχει στην κατοχή της η Χαμάς.

Η κατά τα άλλα αμυντική στάση του Ισραήλ δεν είναι τίποτα από μία προσχεδιασμένη από καιρό επιθετική κίνηση εναντίων των Παλαιστινίων.

Η αφορμή για την έναρξη της επίθεσης ήταν το πιο εύκολο να δοθεί μετά και τον ασφυκτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

Η προβολή του θέματος από τα ΜΜΕ της χώρας ήταν όπως αναμενόταν αισχρή.Οι ρουκέτες από πλευράς Χαμάς δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τις 200 και πλέον δολοφονίες Παλαιστινίων(ανάμεσά τους πολλά παιδιά).

Ο λαός της Παλαιστίνης είναι αποκλεισμένος στην τακτική των ίσων αποστάσεων.