Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Απαγόρευση του καπνίσματος στη Βουλή



















Μια ακραία απόφαση προανήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας απαγορεύοντας το κάπνισμα στους χώρους του κοινοβουλίου, εκτός του εντευκτηρίου και του καφενείου.

  • Οι φανατικοί καπνιστές-βουλευτές είναι εξαγριωμένοι με αυτήν την πρωτοφανή απόφαση και είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν μια σειρά από κινητοποιήσεις για να άρουν αυτήν την αντισυνταγματική απόφαση που τους στερεί τη μοναδική απόλαυση που έχουν στην δύσκολη και επίπονη εργασία τους.

  • Μάλιστα υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι 5 βουλευτές έχουν συνάψει τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "Λευτεριά στους καπνιστές".Πρώτος στόχος της οργάνωσης φέρεται να είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Σιούφας τον οποίο θα περικυκλώσουν και θα του φυσάνε καπνό στη μάπα μέχρι να γίνει ενεργός καπνιστής.

  • Οι πιο μετριοπαθείς θα αρκεστούν σε συλλαλητήρια διαμαρτυρίας σε πρώτο χρόνο και αν δεν καταφέρουν τίποτα θα χρησιμοποιήσουν το μεγάλο τους όπλο: θα φέρουν την Εύη Θώδη να τραγουδήσει μέσα στη Βουλή από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν τίποτα θα τις πουν να κάνει στριπτίζ πάνω στη έδρα.
*Η απαγόρευση του καπνίσματος στην Βουλή τίθεται σε ισχύ 5 μήνες νωρίτερα από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: