Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Έλουσαν με δακρυγόνα τον Γιώργο Παπανδρέου

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=20960812,26623916


Τώρα ποιος τον πιάνει τον Γιώργο Παπανδρέου που πήγε να επισκεφτεί τους αγρότες και οι μπάτσοι τον έλουσαν με δακρυγόνα.Θα είναι σαν πρώην κομμουνιστής που έχει γίνει δεξιός και για να νομιμοποιήσει τις απόψεις του λέει σε πόσες πορείες είχει πάει .Θα κατηγορήσετε τον Παπανδρέου ότι δεν είναι σοσιαλιστής?Αμ δε, ξέρετε πόσα δακρυγόνα έφαγε αυτός?

Πλάκα πλάκα από τη στιγμή που οι μπάτσοι φτάνουν στο σημείο να ψεκάζουν πρόεδρο αξιωματικής αντιπολίτευσης τι να πούνε και οι υπόλοιποι, αγρότες φοιτητές, κάθε πολίτης που κατεβαίνει να διαδηλώσει.Αυτό προσπαθεί να περάσει ο Μαρκογιαννάκης όμως.Όποιος κατεβαίνει σε πορεία θα τρώει γκλοπιές και δακρυγόνα.

Ο Μαρκογιαννάκης από ότι φαίνεται ονειρεύεται εποχές χούντας, τότε που ήταν εισαγγελέας δηλαδή, και σίγουρα θα δίκασε (που λέει ο λόγος) αρκετούς από αυτούς που ψεκάζει τώρα στο δρόμο.

  • Υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο με ένα υποτίθεται πολιτικό υπόβαθρο που να στοχεύει σε εκτελεστικά όργανα της εξουσίας?Ή μερικά αρρωστάκια είναι που παίζουν με καλάζνικοφ ή τίποτα προβοκάτορες (η ιστόρια είναι μία μεγάλη πόρνη, που πάντα επαναλαμβάνεται, http://www.zougla.gr/news.php?id=22448 )


Δεν υπάρχουν σχόλια: