Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Οι Slipknot στο Rockwave!!!


Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα στο Θέατρο του Λυκαβηττού οι Slipknot επιστρέφουν για να αποτελειώσουν τους φανατικούς οπαδούς τους. Όπως ανακοίνωσε η Didi music οι 9 μασκοφόροι θα ηγηθούν της 4ης ημέρας του Rockwave στις 30 Ιουνίου στο Terra Vibe. Μαζί τους θα είναι και οι Mastodon ενώ τα ονόματα που θα συμπληρώσουν το line-up θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Το δελτίο τύπου της εταιρίας

Rockwave day 4!
Τρίτη 30 Ιουνίου!

Δεν ήταν δυνατόν το Rockwave Festival να αρνηθεί τη σκηνή του στους μεγάλους Slipknot και τους φανατικά αγαπημένους Mastodon.

Οι Slipknot αποτελούν την πραγματική ενσάρκωση επί σκηνής της θεατρικότητας των elaborated lyrics (σύγχρονα industrial ποιήματα) και του μοναδικού παντρέματος του μέταλ με την ραπ, το industrial και το gothic. Οι μασκοφόροι nu metal Slipknot επάξια είναι οι headliners του Terra Stage, της τέταρτης μέρας του Rockwave Festival.

Λίγο πιο πριν, οι υστερικά εγκεφαλικοί Mastodon, πρωτοπόροι του αμερικανικού new wave metal και λατρεμένοι κυριολεκτικά του ελληνικού κοινού, θα μας οδηγήσουν στο δικό τους αστρικό ταξίδι με το νέο τους άλμπουμ "Crack Τhe Skye"... με προορισμό το αστέρι του Rockwave 2009!...

Rockwave Festival 2009! Τέσσερις μέρες, 2 stages και πολλή πολλή μουσική!

Το ότι θα κατασκηνώσουμε στο Terra Vibe Park είναι πλέον το μόνο σίγουρο! Και μάλιστα δωρεάν με το εισιτήριο του 4ημέρου! Περισσότερες πληροφορίες για το camping που θα λειτουργήσει και φέτος στο Terra Vibe Park, στο άμεσο μέλλον!

Rockwave line up για την Τρίτη 30 Ιουνίου (*περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα):

Terra Stage
Slipknot
Mastodon
TBA

Vibe Stage
TBA

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 κάθε μέρα.

Πληροφορίες εισιτηρίων:
H προπώληση ξεκινά σε Ticket House και www.ticketpro.gr στις 17 Μαρτίου. Τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A). Οι τιμές θα έχουν σταδιακή αύξηση όσο περνά ο χρόνος, δίνοντας έτσι ένα πριμ στους early buyers, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές διημέρου και τετραημέρου.

Προσοχή: η προσθήκη της τέταρτης ημέρας μας ωθεί στην κατάργηση του εισιτηρίου του τριημέρου.

Τιμή Εισιτηρίου:

Γενική είσοδος:
Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου: 45 euro.
Aπό την 1 Απριλίου έως και ως την μέρα του Rockwave: 50 euro.
Box Office: 55 euro.

Εισιτήριο διημέρου (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ / και την 3η και 4η μέρα του φεστιβάλ):
Από τις 17 Μαρτίου έως και ως τη μέρα του Rockwave: 85 euro.

Εισιτήριο τετραημέρου:
Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου: 120 euro.
Από την 1 Απριλίου ως τη μέρα του Rockwave: 150 euro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: