Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Φοιτητικές εκλογές 2008

Φοιτητικές εκλογές έχουμε στις 9 Απριλίου και όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ είναι στο πόδι.ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ, ΔΙΚΤΥΟ και λοιπές φοιτητικές παρατάξεις αναμετρώνται σαν άλλοι μονομάχοι στην αρένα της κομματικής επιβίωσης.

Κατάλληλα προετοιμασμένη η ΔΑΠ έχει κλείσει ήδη τον Τσαλίκη και την Θώδη για να προσελκύσει τα άμοιρα θύματά της.Επίσης η μεγάλη φοιτητική παράταξη θα μοιράσει και παντόφλες με το λογότυπο τις ΔΑΠ έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι οι απλοί ψηφοφόροι με τους υποψήφιους.Μετά από την διοργάνωση 1237 πάρτυ είναι έτοιμη να εξαργυρώσει την διασκέδαση που πρόσφερε απλόχερα και ανιδιοτελώς στους φοιτητές που δεν είχαν μια γωνιά για να ακουμπήσουν.

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζεται φέτος και στην πασπ που θέλει να κάνει την έκπληξη και να μην περάσει απαρατήρητη για άλλη μια χρονιά.Κάνοντας το κολπο γκρόσο έκλεψε μέσα από τα χέρια της ΔΑΠ την Έλενα Παπαρίζου που καλείται να βοηθήσει τους πάσχοντες από ψευδαισθήσεις σοσιαλισμού, πασπίτες στον αγώνα της ψηφοθηρίας.

Η ΠΚΣ από την άλλη έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Μαχαιρίτσα που όμως λόγω οικονομικής στενότητας θα πει ένα τραγούδι και θα φύγει.Για να ανακόψει την ανοδική πορεία της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ η ΠΚΣ έχει φροντίσει να λειτουργήσει καντίνα μόνο για τους ψηφοφόρους των δύο παρατάξεων ελπίζοντας να πάνε από δηλητηρίαση και αντί για την κάλπη να καταλήξουν στην εντατική.

Την διοργάνωση ποιητικής βραδιάς έχει αναλάβει το ΔΙΚΤΥΟ με σκοπό όσους παρευρεθούν καταλάθος να τους υπνωτίσουν και να τους αναγκάσουν να ψηφίσουν το κόμμα τους.Την τιμητική του θα έχει ο Καρυωτάκης και το ποίημά του Θάνατοι έτσι για να κάνουν και λίγο κέφι οι παρευρισκόμενοι. Οι οπερέτες θα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους μέσα από τα τραντζίστορ των υποψηφίων του κόμματος για να δώσουν μια τελευταία νότα πριν την μάχη της κάλπης.

Τέλος η ΕΑΑΚ που δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί κατάλληλα θα κάνει μια κατάληψη υπό τους ήχους των Activemember για να καλύψει το χαμένο έδαφος.Επίσης είναι πολύ πιθανή η διοργάνωση ρίψης λαχανικών και ζαρζαβατικών στους πασπίτες και τους δαπίτες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε, έχεις άποψη! Έτσι, συνεχίστε απολιτικά και μπορεί να καταφέρετε στο τέλος όσα δεν έχει καταφέρει η δαπαρα τόσα χρόνια, την πλήρη αποβλάκωση των φοιτητών και Να μη συζητάμε για θέσεις αλλά για στερεότυπα.Φιλοσοφούμεν μετα μαλακίας...

arkandos είπε...

Ανώνυμε το blog αυτό είναι ακατάλληλο για τους ψυχικά υγιείς και τους μη κατέχοντες έστω και λίγο χιούμορ.

Νομίζω σου απάντησα.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς που απαντώ πάλι απρόσκλητος, αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην πλάκα, τον χαβαλέ, το χιούμορ και τη σάτιρα. Το blog έχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα, μου αρέσει και γι' αυτό μπαίνω συχνά. Απλά όταν εγώ ασχολούμαι με κάτι στο οποίο πιστεύω, όπως είναι ο φοιτητικός συνδικαλισμός, δεν μου φαίνεται και πολύ αστείο το τσουβάλιασμα, οι γενικεύσεις και η απαξίωση. Ή χτίζουμε κάτι όλοι μαζί, ή τουλάχιστον δεν γκρεμίζουμε αυτό που χτίζει ο άλλος. Εκτός και αν είναι τείχη μισαλλοδοξίας, φανατισμού και συντηρητισμού. Τέλος, με συγχωρείς αν παίρνω στα σοβαρά αυτά που διαβάζω, νόμιζα ότι οι δημιουργοί πολιτικοποιημένων blogs θέλουν να τους παίρνει κανείς στα σοβαρα.

pliktrologio είπε...

Ευχαριστη η δημοσιευση.Ειναι ενα πρωτο βημα κατανοησης της καταστασης.Οσο για τα σχολια του ανωνυμου για απολιτικ..Εχει καταντησει βαρετο απ οσους εχουν επιλεξει το ''πακετο επιλογων'' τους για τη ζωη με την εισοδο σε καποιο κομμα να χαρακτηριζουν απολιτικ οσους προσπαθουν να πουν κατι διαφορετικο απ την στενη παραταξιακη γραμμη που ακολουθουν.Ευλογηυε ανωνυμε..μαλλον πκσιτη,ο ορος απολιτικ τωρα ποια μπορει να χαρακτηρισθει σαν κοπλιμεντο για καποιον.γιο

G700 είπε...

χα χα χα εξαιρετικό

G700 είπε...

παίδες από μια ματιά που ρίξαμε στο blog σας, πολιτικά δε συμφωνούμε (κινούμαστε στο σοσιαλφιλελεύθερο χώρο ιδεολογικά), αλλά αν σας ενδιαφέρει ρίξτε μια ματιά στο Το μήνυμα που στέλνει η αποχή στις φοιτητικές παρατάξεις

arkandos είπε...

Ενδιαφέρον το blog σας g700, θα το επισκεπτόμαστε.