Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Αχ Μακεδόνα τι μας κάνεις

Το έχουμε εγκαταλείψει το blog μας και μας κατηγορεί τώρα για απαξίωση του θεσμού του bloging στη χώρα μας.Έχουμε να πούμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά λόγω γιορτών είπαμε να το ρίξουμε λίγο έξω και επιφυλασσόμαστε να επιστρέψουμε δυναμικά μετά τις γιορτές.

Μέχρι να μπει λοιπόν το αρνάκι στο πιάτο μας θα το πάμε χαλαρά το πράγμα (αφορμή για τεμπελιά).Αλλά μια που ξεκίνησα να γράψω άλλο ένα ιερό δοκίμιο ας πάω σε ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα από χθες.

Μιλάω για το ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας μαζί με τον πιλότο όταν έπεσε το ελικόπτερό τους.Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν βγήκαν οι δημοσιογράφοι να ανακοινώσουν ότι ο Μακεδόνας είναι καλά (για τον πιλότο χέστηκαν), σαν να ήταν λυπημένοι.

Είχαν κατεβάσει μια μούρη μέχρι το πάτωμα και με σχεδόν δακρυσμένα μάτια ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα για όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους.Τους χάλασε τα σχέδια αυτός ο <αλήτης> ο Μακεδόνας.Δεν μπορούσε τουλάχιστον να είναι αγνοούμενος για κανά μήνα ώστε να καλύψουν τα δελτία τους?

Το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο.Ο Παπανδρέου δεν χτύπησε πολύ με το ποδήλατο και τώρα αυτό.Φταίει ο Πρετεντέρης τώρα αν κάνει κάνα τάμα να έχουμε 200.000 φωτιές το καλοκαίρι για να έχει να ασχολείται?

Όχι Γιαννάκη δεν θα φταις εσύ, το δελτίο να βγαίνει και με όλα τα άλλα ποιος ασχολείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: