Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Για να δούμε...

Xμμμ.... Πλησιάζει η μέρα.
Οι φοιτητικές εκλογές που τόσο 'αγαπήθηκαν' είναι ξανά κοντά μας.
Καλά εδω που τα λέμε μην το παίζω και τελείως Λουκι Λουκ, έχουν μια ωραία ατμόσφαιρα.. που ο καθένας χαιδευέται.. στην ιδέα του φραπέ και της συζήτησης κάτω από ένα καυτό ήλιο, με μαύρο γυαλί κολλημένο με ''ζιλοτέηπ'' στο μέτωπό του όλο το 24ωρο!
Προσπαθώ τώρα να φανταστώ σε διαφορετικές οθόνες την κάθε παράταξη, τις σκέψεις τους, τις κινήσεις τους !
- Η ΔΑΠ θα ψάχνει να βρει καινούργιο logo για την νέα παραλαβή από στριγκάκια που θα φτάσουν στα γραφεία του κόμματος, και επειδή ζορίστηκαν πολύ από τα φοιτητικά θέματα που απασχολούν τα πανεπιστημια κοιτανε ποιόν DJ θα φέρουν το βράδυ στο κάθε παρακμιακό κολάδικο που θα παρτυ-σουν. Καλά κάνουν~!.. :P Υγεία !

- Η ΠΑΣΠ ετοιμάζεται να απαντήσει στα μπλέ στριγκάκια της ΔΑΠ με μια πρόταση μομφής, αλλά επειδή έχουν ''πάρει'' από τον leader Γιωργάκη την εξυπνάδα και την σβελτάδα , θα το σκεφτούν για κανα χρόνο ακόμα ...οπότε τους βλέπω για του χρόνου . Υγεία..

- Η ΠΚΣ έχει πάρει σβάρνα τα φοιτητικά στέκια, τις καφετέριες και σε περιμένει στην γωνία να σου κεράσει κάνα καφέ μπάς και φιλοτιμηθείς να επαναστατήσεις μαζί τους..Δεν ξέρεις ποτέ.. η επανάσταση μπορεί να αρχίσει και από το φτιάξιμο ενός φραπέ.. Να'στε σε εγρηγορση παιδιά...μας κυνηγάνε! Υγεια μωρεε!

-Τα ΕΑΑΚ μπορώ
να πω πως είναι πιο cool μέχρι τώρα... Bέβαια δεν ξέρω τι γίνεται και σε όλη την Ελλάδα αλλά λέμε τώρα! Όχι εδώ δεν παίζουν πάρτυ σε κολάδικα, εδω παίζει μια σχέση ''αγάπης'' με την ΠΚΣ :p ! Το μικρό αδερφάκι που παραστράτησε και η ΠΣΚ περιμένει (τρομάρα τους) στην γωνία με την βέργα ! Για να δούμε... υπάρχουν καλές προθέσεις, θα πέσουν όμως και αυτά στην παγίδα της ψευτο-επανάστασης και της άοσμης καταγγελίας?


-Το ΔΙΚΤΥΟ...χμ! Έχουν πάρει τα πάνω τους και αυτοί με τις εξελίξεις..ή νομίζουν τουλάχιστον. Καλές προθέσεις τα παιδιά αλλά για να δούμε.. θα στηριχτούν στα έτοιμα της επικαιρότητας? Θα στήσουν κάτι που να εκφράζει πολύ ανένταχτο κόσμο έως τώρα? Θα πέσουν στην παγίδα της καταγγελίας και θα προσπαθούν να πείσουν πως είναι οι leaders της Αριστεράς? Ξέρεις είναι και ΠΚΣ, ΕΑΑΚ στην μέση... Σε κάποια μπορούν να κάνουν και ''λίγο παρεά'' με τους άλλους δυο και να πάρουν και να δώσουν ''καλά'' . Τωρα αν τους βγεί μιζέρια στα λόγια η οποία αποτελεί χαρακτυηριστικό κατ'εμέ και των άλλων 2... τότε απλά μαλακία..
Δεν πειράζει Υγεία και Rock on !

Και για να μην ξενερώσετε με την κακή πλευρά των φοιτητικών εκλογών, ακούστε και αυτό!
Καλή Άνοιξη παιδιά !
Rock on!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ΠΚΣ εκτός από τους καφέδες (οι κνίτες θα τρέμουν από τόση καφεΐνη στο αίμα τους) ψάχνουν τρόπο να προσεγγίσουν ψηφαλάκια από τους εθισμένους στο internet κι έχει βάλει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες, σε συνεργασία με το google!

arkandos είπε...

Εντάξει φίλε μην είμαστε και υπερβολικοί.Αν έβαλε διαφημίσεις καλώς και έπραξε δεν έκανε και κάτι τραγικό.Μην μας πιάνει αντιαμερικάνικος παροξυσμός χωρίς λόγο και αιτία, άλλωστε αυτό το κουστούμι το έχουν φορέσει άλλοι.

Απαντώ χωρίς να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες παίρνωντας σαν βάση αυτά που έχεις γράψει στο blog σου.

Bill Psarras είπε...

pros ο/η ακυρο-αποχη :

Ntaksei nai... nomizw pws den einai k kati tragiko. Ena banner einai, pou oloi tha to ithelan gia na min pw pws to xoun kanei idi, alla den kserw parapera!
Borei na diafwnw katheta me tin PKS alla katalavainw pws prokeitai gia diafimisi kai to dexomai, to xeirotero gia mena einai na erxetai o allos kai na se pianei sto bourou -bourou xwris teleiwmo gia na se peisei akoma kai an kserei tin gnwmi sou gia autous!

Kalinyxta!

pliktrologio είπε...

Παμε λιγο ανεξαρτητα ρε!!!Αμεσοδημοκρατια κ αυτοοργανωση.Οχι αντιεξουσιαστικα κ τσιπουρο στο ουζερι,αλλα με καθαρο μυαλο κ αναγκη για κατι ουσιαστικο.Σκατα στους κομματικους υπαλληλους που βρωμιζουν τα πανεπιστημια μας.FACIAL CUMSHOTS AND RIMMING THEIR ASSHOLES!FUCKING BITCHES!