Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Η ΕΛ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΗ"




Σε λίγες ώρες θα γίνει ο αγώνας μπάσκετ για τον τελικό κυπέλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναΐκό (είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με καποιο σπορ στο blog μας και θα καταλάβαιτε γιατί το κάνουμε τώρα).
Στο γήπεδο του ελληνικού (10000 θέσεων) θα υπάρχουν μόνο 1300 οπαδοί και των δύο ομάδων (από 650) και αυτό γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των οπαδών εαν αυτοί είναι πάνω απο 1300!Αν είναι δυνατόν!!Δηλαδή πέρα από το ξύλο στις πορείες (και το ξύλο χωρίς λόγο γενικότερα είτε σε πορείες είτε σε γήπεδα κ.α) είναι ανίκανη για οτιδήποτε άλλο?
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν καταλαβαίνω ποιός είναι ο λόγος να γίνει αυτός ο αγωνας? Δεν είναι λογικό να γίνετε ένας αγώνας και μάλιστα τελικός κυπέλου με τόσους λίγους οπαδούς! Ειναι ντροπή και ανήκει όλη στην ΕΛ.ΑΣ, που για μία ακόμα φορά δείχνει πόσο "μικρή" είναι και μας κάνει όλους να απορούμε ποιός ειναι τελικά ο λόγος ύπαρξης της. Αν το μόνο που μπορούν να κάνουνε να συλαμβάνουν άτομα γιατί έκαναν το "έγκλημα" να φοράνε λάθος χρώμα παπούτσια τότε δικαονόμαστε εμείς που τους τα "χώνουμε" κάθε τρείς και λίγο.
Η ΕΛ.ΑΣ πέφτει όλο και πιό πολύ στα μάτια του πολίτη το μόνο που μένει να ελπίζουμε είναι να μην υπάρχει πιό κάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: